Повече трафик и продажби с маркетинговите решения на Mokka

Създадохме тази удобна библиотека с маркетингови инструменти на Mokka, за да извлечеш максимума от нашата услуга за плащане на части в твоите магазини. Правилното използване на инструментите ще повиши информираността на клиентите за услугата и ще доведе до повече поръчки.

layout

Уиджет за месечна вноска с Mokka

Започни с лесното

Поставянето на елемент, показващ месечната вноска за изплащане на продукта на всички страници на уебсайта, инфомира клиента колко струва покупката на месец. С уиджета купувачът веднага разбира какъв е неговият Mokka лимит за плащане на части и може да добави продукта в количката за пазаруване.

layout
layout

Целева страница

Отговори на въпросите на купувачите

Целевата страница е мястото, където клиентите могат да получат подробна информация за услугата Mokka, без да се налага да излизат от твоя уебсайт.

layout
layout

Банери, електронна поща, социални медии

Информирай клиентите за новия начин на плащане

Банерите и имейл известията позволяват на клиентите на магазина да научат за възможностите за плащане на части с Mokka. Можеш да избираш сред няколко формата за банери, които да поставиш на уебсайта, в социалните медии и други. Предвидили сме и варианти на логото на Mokka, което да добавиш към футъра на имейлите.

layout
layout

Маркетингови ресурси на Mokka

Възползвай се от ресурсите на Mokka

Нашата клиентска база има над 14,5 млн. активни купувачи. Изпрати ни RSS фийд, оферти и рекламни материали за магазина ти и ние ще публикуваме информация за него на нашите платформи.

layout

Запознай се с маркетинговите практики на Mokka!

За да започнеш да използваш успешно Mokka в твоя магазин, увери се, че всички основни елементи от представянето на услугата са реализирани правилно.