ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между MOKKA.BG. (ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите (КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн mokka.bg. Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на mokka.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".


РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от mokka.bg като гост или като регистриран потребител.
За да се регистрирате трябва да изберете своето индивидуално потребителско име и парола, както и да посочите адреса, на който желаете да Ви бъде доставена поръчката, име и фамилия, e-mail, телефон за обратна връзка, при което Вашите данни автоматично ще бъдат запаметени в система. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат с и приемате настоящите условия.


ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от mokka.bg 24ч. в денонощието, включително в събота, неделя и официалните празници.Всички поръчки направени до 16.00ч. се обработват и изпращат още същият ден.Всички поръчки направени след 16.00ч. се обработват и изпращат на следващият работен ден. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването на Вашата поръчка.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ
• Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които сте поръчали, плюс цената за доставка, която приблизителна цена за доставка е 5.00лв.(до офис на куриерската фирма) или 7.50лв. (до посочен от вас адрес) за всички населени места за поръчки до 50.00лв. За поръчки със стойност над 50 лв. доставката е безплатна.

ДОСТАВКА 
Поръчките се доставят от 2 (два) до 4 (четири) работни дни от момента на потвърждаването им. Мokka.bg ползва услугите на "Еконт Експрес".


ОТКАЗ, ЗАМЯНА и РЕКЛАМАЦИЯ

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА
• Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без скъсан етикет, със стокова разписка и без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
• Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.

ЗАМЯНА
В случай че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има правото да замени закупената стока в срок до 7 (седем) дни от получаването ѝ, при условие че върнатата стока е оригинална опаковка, етикет, със стокова разписка и без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.

РЕКЛАМАЦИЯ
Рекламация на стока може да се направи в случаите,когато:
- стоката има фабричен дефект
- стоката не отговаря на обявеният размер или модел
в тези случаи е необходимо да се свържете с нас на sales@mokka.bg или с наш служител по телефон за да заявите,че желаете замяна или връщане на стоката. Връщането трябва да се извърши до адрес: Ул. Извън Регулация 4 4147 Калековец / ПЛОВДИВ, като всички транспортни разходи се поемат от клиента. След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието,в срок от 7 (седем) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще бъде заменена с друга или изплатена сумата.В тези случаи транспорта е за сметка на mokka.bg .

ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

-Процедура при връщане стока важи само за онлайн поръчки!

- Свържете се с нас на посочените телефони или чрез имейл на sales@mokka.bg , за да ни уведомите, че искате да върнете поръчани от Вас артикули.
- Наш представител ще ви предостави адрес, на който да ги изпратите. 
- След като ги получим, наш представител ще се свърже с вас на посочения от Вас телефон за да се уточни процедурата по възстановяване на съответната сума. Сумите се възстановяват единствено по банков път, като се осъществява в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатите от Вас артикули.
Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на mokka.bg,няма да бъдат приемани.

- Не се връща пари ако закупената стока е от традиционен магазин, може да се прави само замяна в такъв случай!!